What’s happening this week

Posted on

Monday, September 28th:
• Scholastic Book Fair in the library: 8:30 – 9:00, 12:10 – 12:55, 3:00 – 3:30

Tuesday, September 29th:
• Student Photo Day –
8:55 – Setup in the undercover area
9:10 – 9:40 – Parker M, 23 students (35 minutes)
9:40 – 10:10 – Buxton, 21 students (30 minutes)
10:10 – 10:25 – Barlas 21 students (32 minutes)
10: 30 – 10:45 – Recess
11:00 – 11:15 – Finish Barlas
11:15– 11:45 – Johnston, 23 students (35 minutes)
12:00 – 1:00 – Lunch
1:05 – 1:50 – Miller/Isaac, 28 students (42 minutes)
1:55 – 2:45 – Verbeek, 30 students (42 minutes)
** we will only be taking 10 students from class at a time and they will be escorted to and from class by our assistant. This schedule is to ensure minimal class disruption.
• Scholastic Book Fair in the library: 8:30 – 9:00, 12:10 – 12:55, 3:00 – 3:30

Wednesday, September 30th:
• Student Photo Day –
8:55 – Setup
9:10 – 9:50 – Hoyrup, 23 students (35 minutes)
9:55 – 10:25 – Casey/Jensen, 21 students (30 minutes)
10: 35 – 10:50 – Recess
10:55 – 11:25 – Farstad, 30 students (42 minutes)
11:30– 12:00- Lapp, 23 students (30 minutes)
12:10 – 1:10 – Lunch
1:10 – 1:20 – Finish Farstad
1:25 – 2:05 – Parker H., 24 students (36 minutes)
2:10 – 2:45 – LaPointe 21 students (30 minutes)
** we will only be taking 10 students from class at a time and they will be escorted to and from class by our assistant. This schedule is to ensure minimal class disruption.
• Scholastic Book Fair in the library: 8:30 – 9:00, 12:10 – 12:55, 3:00 – 3:30

Thursday, October 1st:
• School Photo Day –
8:55 – Setup
9:10 – 9:50 – Gregoire, 23 students (35 minutes)
9:55 – 10:25 – Wagner, 21 students (30 minutes)
10: 35 – 10:50 – Recess
10:55 – 11:25 – Reed, 23 students (35 minutes)
11:30– 12:00- Castrillo, 30 students (42 minutes)
12:10 – 1:10 – Lunch
1:10 – 1:20 – Finish Castrillo
1:25 – 1:55 – Rolufs/Lazar, 21 students (30 minutes)
2:00 – 2:45 – makeup any absences from the previous two shooting days
** we will only be taking 10 students from class at a time and they will be escorted to and from class by our assistant. This schedule is to ensure minimal class disruption.
• Scholastic Book Fair in the library: 8:30 – 9:00, 12:10 – 12:55, 3:00 – 3:30 and a special time on Thursday, October 1st from 6:00 – 7:30 AND
Potluck Dinner from 6 – 7 – bring your favorite potluck item! BBQ hotdogs also served.

Future What’s Happening events after October 2nd…
Cross County event – Tuesday, October 6th, 3:30 at Valleycliffe
Staff meeting – Wednesday, October 7th at 3:15
Thanksgiving – Monday, October 12th (school not in session)
PAC (Parent Advisory Committee) meeting – Wednesday, October 14th at 7 pm. Everyone welcomed!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s